Over ons

Zakenkantoor Vanrusselt, uw partner voor verzekeringen en financiële diensten.

We schrijven jaren ’70 van de 20ste eeuw. Wijlen Gaston Vanrusselt, vader van huidig zaakvoerder Patrick Vanrusselt, startte in die periode een kantoor aan de Sint-Truidersteenweg in Hasselt. In 1994 vervoegde Patrick het team en werd er beslist om een tweede kantoor op te starten.

Voor eenieder; particulier of bedrijf die in Hasselt en omgeving op zoek is naar verzekeringstechnisch advies of financiële dienstverlening klinkt de naam Vanrusselt dan ook als een klok.

Zakenkantoor Vanrusselt streeft een onberispelijke dienstverlening na. Zo vertaalt zich onze jarenlang opgebouwde knowhow en professionalisme in lidmaatschap bij diverse beroepsfederaties zoals BZB, en beschikt ons kantoor over het Brocom kwaliteitslabel voor onafhankelijke tussenpersonen.

Snel en adequaat correcte oplossingen zoeken voor al uw financiële diensten, gepersonaliseerd en op uw maat, mag dan wel geen sinecure zijn, toch slaagt ons team er al jaren in om dit waar te maken.
Onze persoonlijke benadering van de klant is een wezenlijk aspect van dé succesformule die wij blijven nastreven.
Voorts is en blijft één van onze grootste troeven als onafhankelijk makelaar en zelfstandig bankagent objectief en aangepast advies.

Voor uw verzekeringsportefeuille kunnen we u steeds producten op maat voorstellen volgens de door u gewenste prijs/kwaliteitsverhouding.

U zoekt een scherpe premie maar wenst toch de bijstand en expertise van een lokaal adviseur?
Of u wenst een uitgebreide polis die volledige dekking combineert met hoogstaande service ?

Geen probleem!
Wij vinden steeds het geschikte product.

Onze onafhankelijkheid speelt natuurlijk ook in uw voordeel bij schade. In vele gevallen komen wij ter plaatse om u te helpen bij het indienen van uw schadegeval. Uiteraard wordt elk dossier op de voet opgevolgd. In het verdere schadeverloop staan wij steeds aan uw kant en zorgen we ervoor dat u snel en correct wordt vergoed.

Tevens bieden we ook bancaire diensten en producten aan. Denken we maar aan pensioenspaarformules, levensverzekeringen en andere beleggingsformules in de zogenaamde TAK 21 en Tak 23 sfeer. Voor gewone spaarformules maar ook voor allerlei kredieten kunt u natuurlijk eveneens bij ons terecht.

Wij staan in Hasselt elke dag van 9 tot 12 en van 14h tot 17h tot uw dienst. In Herk-de-stad zijn we op maandag, woensdag en vrijdag telkens open van 14h00 tot 17h00. Beide kantoren staan ook tot uw dienst op zaterdag van 9h tot 12h. Maar ook buiten deze uren zijn we op afspraak bereikbaar. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere info of voor het maken van een afspraak.

Veel plezier nog op deze webstek en hopelijk tot binnenkort!